IQ Analyzer©


IQ Analyzer© is een test die gericht is op het evalueren van jouw welzijn op verschillende gebieden van het leven, waaronder fysieke gezondheid, mentale kracht, emotioneel welzijn, relaties, financieel evenwicht en spirituele ontwikkeling.

De zelftest bevat verschillende vragen die gericht zijn op het beoordelen van je kwaliteit van leven en de mate waarin jij in balans bent op deze verschillende gebieden. Zoals vragen over je mate van ontspanning en levensplezier, stressniveaus, eetgewoonten, bewegingspatroon, emotionele reacties op stressvolle situaties, tevredenheid met werk, relaties en persoonlijke groei. 

Het doel van onze zelftest is om je bewust te maken van eventuele disbalansen in jouw leven en om je te helpen inzicht te krijgen in gebieden waarop je je levenskwaliteit kunt verbeteren om je algehele welzijn te verbeteren. Het kan een nuttig hulpmiddel zijn voor het identificeren van problemen en het nemen van stappen om deze aan te pakken en een duurzame en constructieve/praktische verandering teweeg te brengen naar een gelukkiger leven. 

IQ Analyzer©

De IQ Analyzer© bestaat uit 20 vragen. De laatste stap vraagt je om je gegevens in te vullen. Binnen enkele dagen ontvang je je resultaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 7

Ben je fysiek onbezwaard?
Voel je je fit en energiek?
Is er bij jou een balans tussen fysieke inspanning en ontspanning?

Reviews

Ik ben erg enthousiast over Helena. Ze is uitzonderlijk goed in het behandelen van energiepatronen die in je lichaam verborgen zijn. Helena is professioneel en vriendelijk. Ze stelt je razendsnel op je gemak en slaagt erin om haar behandeling af te stemmen op je behoeften. Ik blijf steeds weer terugkomen!

- Tiemen Amsterdam

Afgelopen woensdag heb ik van Helena een ruim twee uur durende behandeling van lichaam, geest en ziel gekregen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn nog verre overtroffen. Het was echt fantastisch goed, op alle vlakken. Haar massage is geweldig. Ze voelt heel goed aan waar, en hoe intens ze moet masseren. Niet te hard en niet te zacht, precies goed. Tijdens de massage was ze met me in gesprek, om meer inzicht in mijn mentale conditie te krijgen, en daarmee indirect ook in eventuele lichamelijke problemen. Met haar respons en adviezen gaf ze me heel originele inzichten in mijn functioneren. Al met al heeft ze met deze behandeling op heel bijzondere wijze mijn lichaam, geest en ziel verkwikt, en ik voel me na 4 dagen nog steeds enorm goed daardoor. Zeker voor herhaling vatbaar!

- Jurjen Amsterdam

Beste Rabea, we hebben genoten van onze midweek-detoxkuur. Heel professionele behandelingen door een zorgzaam team. Bedankt voor de mooie attentie bij vertrek ook (kookboek). Tot ziens 😊

- Isabel & Veronique

Doelgericht, duidelijk
en persoonlijk
advies met de

IQ Analyzer©

Vul online de IQ Analyzer© in en ontvang
jouw resultaat in je mail