Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. Er is een grotere behoefte aan contact en we merken dat mensen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom staan we bij IQ Balance altijd klaar om onze klanten een hart onder de riem te steken. Niet alleen met onze diensten op het gebied van gezondheid en welzijn, maar ook buiten de praktijk om.

In contact blijven

Deze tijd vraagt om meer menselijkheid en flexibiliteit. Het is zo belangrijk om juist nu in contact te blijven met elkaar, op elkaar te letten en ook kwetsbaar durven te zijn en om hulp te vragen wanneer je dit nodig hebt. Het is volkomen normaal om moeite te hebben met de vele veranderingen die er op je afkomen. Bovendien kun je worstelen met vraagstukken op het gebied van gezondheid: hoe kun je je weerstand het beste ondersteunen, hoe houd je je financiën op orde, hoe blijf je goed voor jezelf zorgen en hoe kun je toch ontspanning en verbinding vinden in deze tijd van spanningen en sociale afstand?

Hoe gaat het met je?

Bij IQ Balance zijn we daarom benieuwd hoe het met je gaat. Houd je het thuiswerken nog vol of begint het gebrek aan fysieke contact je op te breken? Of is er iets anders waar je ondersteuning of begeleiding bij nodig hebt? Voelt je leven nog in balans of houd je alle ballen nog maar nauwelijks in de lucht? Wanneer een of meerdere delen van je leven uit evenwicht dreigt te raken, helpen we je graag om een passende oplossing te vinden.

Help elkaar de crisis door

We moeten allemaal wat water bij de wijn doen en elkaar de crisis door helpen. We begrijpen dat sommige dagelijkse taken niet meer zo vanzelfsprekend zijn voor iedereen. Een uitje naar de supermarkt kan al een riskante onderneming zijn als je kampt met een kwetsbare gezondheid. Daarom slaan wij graag de handen ineen, zonder dat er iets tegenover staat. Bel dus gerust als je een boodschap nodig hebt, of iets anders.

Een luisterend oor

Voor tips en advies om deze tijd door te komen kun je altijd bij ons aankloppen. Ook wanneer je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, een goed gesprek en je hart wilt luchten, ben je bij ons van harte welkom. Tegen welke moeilijkheden of problemen je ook aanloopt, we denken altijd met je mee. Schroom dus niet om contact op te nemen als je behoefte hebt aan wat extra ondersteuning, op welke manier dan ook.

Tips om deze tijd door te komen

– Vraag niet te veel van jezelf: als je merkt dat je minder productief bent, de motivatie verliest, of over je grenzen dreigt te gaan, doe dan een stap terug of deel je taken op in kleinere stukken.

– Neem minstens anderhalf uur per dag de tijd om te genieten met je lichaam. Dat kan knuffelen, in bad liggen of wandelen zijn. Uit onderzoek blijkt dat we hier gemiddeld een kwartier per dag aan besteden, veel te weinig dus!

– Beoefen mindfulness: wanneer je veel thuiszit, lopen de dagen vaak in elkaar over en kom je al gauw op de automatische piloot terecht. Neem daarom elke dag een moment om een mindfulnessoefening te doen en even stil te staan bij de wereld om je heen.

– Omring jezelf met natuur: ga elke dag naar buiten om daglicht en vitamine D op te doen en frisse lucht in te ademen.

– Pay it forward: reik uit naar anderen en laat met kleine gebaren weten dat je aan iemand denkt. Pak bijvoorbeeld de telefoon wat vaker op om te vragen hoe het met iemand gaat, bied je hulp aan, of stuur zomaar een kaartje of bos bloemen. Waarschijnlijk hebben de mensen om je heen dit net zo hard nodig als jij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.