Wellness diensten

Heb je behoefte aan een stukje ontspanning of een veilige manier om even helemaal tot jezelf te komen? Gewoon no-nonsense relaxen en geen ingewikkeld gedoe? Onze hoog opgeleide therapeuten spelen helemaal in op wat jij belangrijk vindt. Jij kiest uit een van onze basisbehandelingen zoals een massage of een beauty behandeling en wij zorgen ervoor dat jij vanaf dat moment helemaal ontzorgd wordt. Na de behandeling voel je je meer jezelf en is de accu weer goed opgeladen.

Wij bieden therapeutische en beauty diensten, ontspannings- en energie massages en combinatiebehandelingen hiervan aan.

Prijslijst bekijken

Aroma Massage

Een Aroma massage is een ontspannende massage met de ondersteuning van etherische oliën voor meer balans en een heerlijke “geurenreis”. Geuren prikkelen onze zintuigen en hierdoor ervaar je een extra dimensie tijdens de behandeling.

Davos
Hou je van een “boswandeling” dan nemen we je graag mee naar de bergen van Davos in Zwitserland, waar unieke dennen groeien die ook nog eens goed op je ademhaling werken.

Rozen & Fun Flowers
Of prefereer je het gevoel van “luxe, warmte en liefde” door de overweldigende geur van Rozen in Bulgarije? Een heerlijke relax olie met volle bloemengeuren is onze Fun Flower mix, pure verwennerij voor huid en zintuigen.

Lavendel & Citrus
Een reis naar de Lavendel velden in de Provence geeft “rust en ontspanning” en Citrus geuren zijn opmonterend en activerend, de ultieme geur van “Happiness”!

Rozemarijn & Cool Recovery
Heb je behoefte aan een echte “oppepper”, kies dan voor een energieke massage met Rozemarijn of onze “Cool Recovery” voor meer energie en een verfrissend effect.

Hout & Ylang Ylang
Hout geuren en Ylang Ylang laten je weer contact maken met je lichaam en helpen om te aarden. Ylang Ylang zorgt ook nog eens voor een “sensueel vleugje”.

aromatherapie

Beauty diensten

Binnen onze beauty diensten kun je kiezen uit gezichtsbehandelingen, (bruids-) make-up, natuurlijke haarverlenging, bruidskapsels, cosmetische hand- en voetverzorging, epileren, harsen en cellulite behandelingen.

Wij werken met de 100% natuurlijke en voor het grootste deel biologische producten van Chi. Het Chi huidverzorgings assortiment is zeer compleet en hoog van kwaliteit. Hierdoor kunnen wij de producten perfect individueel afstemmen op uw huidtype en huidconditie. Hieronder vind je onze (h)eerlijke Schoonheidsbehandelingen. Een snelle boost voor je huid of uitgebreide verzorging en ontspanning. Voor elk wat wils! En altijd met alle aandacht gegeven door onze gepassioneerde schoonheidsspecialistes. Voor ons staat bij al onze behandelingen de mens centraal. Wij kijken naar je huid maar ook naar andere zaken zoals leefgewoonten, voeding en persoonlijke wensen en behoeften.

CEC Peeling Rose

Gezichtsbehandelingen van 75, 90 of 120 minuten

Onze gezichtsbehandelingen worden met veel aandacht gegeven en onderscheiden zich in de massage die tijdens het inwerken van het masker wordt gegeven ten opzichte van andere traditionele gezichtsbehandelingen. Daarnaast werken wij met natuurlijke producten en kijken wij bij klachten verder naar de mogelijke oorzaken van het probleem. Een holistische aanpak, ook als het gaat om je uiterlijke verzorging.

 • Voetenbad met een kopje thee, koffie of wellnessdrankje bij 120 min.
 • Reiniging.
 • Peeling.
 • Oneffenheden verwijderen.
 • Epileren/harsen wenkbrauwen en evt. bovenlip/kin.
 • Ontspannende gelaat, hals en decolleté massage.
 • Masker.
 • Massage naar wens van armen, benen en/of voeten..
 • Voedende en verzorgende créme of gezichtsolie.
 • Make-up naar wens.

Cosmetische handverzorging (duur 30 – 60 minuten)

 • Scrubben.
 • Vijlen.
 • Polijsten.
 • Nagelriemverzorging.
 • Handmassage.

Cosmetische voetverzorging (duur 30 – 120 minuten)

 • Voetenbad.
 • Scrubben.
 • Vijlen.
 • Polijsten.
 • Nagelriemverzorging.
 • Voetmassage.

Epileren / harsen

 • Het epileren en/of harsen is mogelijk voor het gezicht, benen, armen en de rug.

(Bruids-) Make-up (aanbevolen tijdbestek 60 minuten)

 • Onze bijzondere make-up is het resultaat van een lange zoektocht naar een biologisch en zo natuurlijk mogelijk top merk. Couleur Caramel voldoet aan de hoge eisen die wij stellen aan al onze producten. Een enorme keuze aan kleuren en mooie highlights die zelfs bij zware make-up jouw gezicht verzorgen en laten ademen. Zo kun je er altijd met een goed gevoel fantastisch uit zien en weet je dat jouw make-up het milieu en je gezondheid niet belast. Dit is de ultieme manier om van mooi zijn te genieten.

Natuurlijke haarverlenging met FlipIn Hair / bruidskapsel

 • Met deze onzichtbare hairextensions heb je binnen één minuut extra lengte en volume. De revolutionaire extensions zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengten, modellen en prijzen. Ze zijn gemaakt van 100% human hair en hebben een lange levensduur. Deze hairextensions zijn vooral ook geschikt voor bruidskapsels.

Cellulite behandeling (duur vanaf 45 minuten)

 • Weefsel verstevigende behandelingen kunnen cellulite verminderen. Hiervoor hebben wij verschillende behandel mogelijkheden zoals cupping, dieptemassage en infraroodwarmte. Natuurlijk spelen ook beweging en voeding hierbij een belangrijke rol en zijn de behandelingen pas compleet als ook deze elementen worden toegevoegd. De behandelingen kun je het beste ondergaan in de vorm van een kuur van meerdere behandelingen. Voor een goed advies neem gerust contact met ons op.

Combinatiebehandeling basis

(duur 30-120 minuten)

Deze therapievorm is onze specialiteit en helemaal door ons zelf ontwikkeld. Wij combineren alle ingrediënten binnen de basis behandelingen die nodig zijn om zo goed mogelijk aan te sluiten op wat voor jou van toepassing is. Wil je de perfecte en meest complete behandeling voor jou persoonlijk? Kies dan voor de uitgebreide combinatiebehandeling in onze categorie “THERAPEUTISCHE DIENSTEN”.

Combinatiebehandeling-basis

Energie massage

(duur 30-60 minuten)

Een energie massage is een opwekkende massage die erop is gericht om je nieuwe energie te geven. Effectief bij vermoeidheid en een zwaar lichaamsgevoel.

Arrangementen
Arrangementen

Ontspanningsmassage (Zwangerschap Vanaf 12 weken)

Zwangerschapsmassage
Vanaf 12 weken

(duur 45-120 minuten)

Er even tussen uit stappen en alle stress van de dag los laten? De ontspanningsmassage helpt je ook bij langdurige stress en zorgt ervoor dat je weer in contact komt met je lichaam en geest. Een weldaad om van te genieten.

Therapeutische behandelingen

(duur 30-120 minuten)

Onder therapeutische behandelingen zijn te verstaan pijnbestrijding, los maken van spieren, gewrichtsmassage, kinesio taping en therapeutische massage. Dit consult is gericht op de behandeling van klachten of het ondersteunen bij sportprestaties. De therapeutische behandeling in deze categorie vallen niet onder de vergoedingen door de zorgverzekeraar.
Ga voor vergoeding van behandelingen naar onze categorie “THERAPEUTISCHE DIENSTEN”.