Naturel beauty

NATUREL SKIN
In het najaar van 2019 houden we de make-up over het algemeen heel natuurlijk. Vooral veel mooie huidjes en verder bijna geen make-up. De focus ligt dus nog steeds op de huid. Wat eerder met een glow mocht gaan we nu meer richting de matte huiden.

Sublimatrice abricot: Dit product breng je aan onder de foundation.
Het geeft een frisse teint. Waarom is dit de ideale basis? Ervaar het product! Direct een gezonde uitstraling. Breng de Sublimatrice aan met een foundation penseel voor een luchtig effect.

Compact foundation: Hydrateert, beschermd en egaliseert.
Waarom de compact foundation? De crème textuur geeft in de herfst een prettig gevoel op de huid. De herfst look creëer je door alle imperfecties te egaliseren. Breng het product aan met een foundation penseel of foundation sponge voor een luchtig effect.

RODE LIPPEN
De klassieke rode lippenstift is opvallend veel aanwezig. De lippen worden verhuld in deze statement kleur, met een (demi) matte finish. Van frisse rood tinten, tot diepere rood tinten. De lippenstift word vooral gecombineerd met een zeer minimale make-up. De huid is mooi gepolijst, en de lippen zijn echt de hoofdrol speler.

VAN WENKBRAUWEN NAAR WIMPERS
Het omhoog borstelen van de wenkbrauwen is nu wel weer een beetje geweest. We brengen de wenkbrauwen weer netjes in vorm aan voor een verzorgde uitstraling.
Dit najaar zien we dat de focus verplaatst van de wenkbrauwen naar de wimpers. De wimpers mogen de aandacht opeisen. We mogen dikke lagen mascara aanbrengen, aan de bovenkant en de onderkant.

SPELEN MET EYELINER
De eyeliner mag weer creatief gebruikt worden.
Grafische lijnen zorgen voor een opvallende maar minimal look. Zo plaatsen we eyeliner in de arcade boog, of brengen de eyeliner aan onder het oog. 
Maar we zien niet alleen subtiele grafische lijnen, ook grootste opvallende looks. Zet de eyeliner wat harder aan, wees niet te zuinig. Het gehele ooglid zou bedekt mogen worden. Alles mag, als het maar creatief is.

ZONSONDERGANG
Een volledige make-up look. Steeds vaker zien we in de make-up de kleuren van de zonsondergang terugkomen. Oranje, roze, rood, bruin. Kleuren die de huid verwarmen, je gezicht doen stralen. Niet alleen voor de zomer periode maar ook voor de herfst 2019 is de ‘sunkissed’ make-up weer de trend. Er zijn veel verschillende manieren om deze kleur combinaties te maken.

Terre Caramel: Kies en terracotta oranje tint die over het gehele ooglid wordt aangebracht. Blend deze mooi uit tot aan de acadeboog. Voor een totale look breng je dezelfde kleur aan onder het oog.

Blush: Kies een warme roze tint om de warmte in de huid te houden. Leg de focus op het appeltje van de wangen en blend de kleur uit naar buiten toe.

Twist&Lips: Ook hier komt die warmte weer terug. Om een overloop in de make-up te creëren pak je een nude bruine lipstick. Deze hoeft niet op te vallen.

Heel veel succes!

Met vriendelijke groet,
Suzanne Hendrikx

Maquis Import
(Make-up leverancier van IQ Balance)

Gratis make-up advies

Vraag nu tijdelijk je gratis voucher aan voor een uitgebreid make-up advies!

Op onze locatie hebben we een nog veel groter productassortiment dan in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »