Overstappen naar EviCare
 
Eindelijk is het zo ver. Sinds de beslissing van vorige jaar om over te stappen naar EviCare,  de meest professionele praktijksoftware voor therapeuten, hebben we de Corona lockdown benut om van software te veranderen. Hierdoor kunnen we behandelingsresultaten monitoren, onderzoek doen naar de effecten hiervan en onze praktijk zowel de zorg- en dienstverlener laten beoordelen door jou. Deze nieuwe vorm van werken zal ons helpen om onze diensten continue te verbeteren en inzicht te verkrijgen over de tevredenheid van jou als cliënt. Zo kunnen we richting zorgverzekeraars aan tonen dat onze behandelingen en consulten effectief zijn en zal het bijdragen aan het leveren van bewijs dat de Complementaire zorg wel degelijk resultaatgericht is!

Vergoedingen Zorgverzekeraar
(ZORGVERZEKERAAR / IB AANGIFTE)

Voor onze therapeutische behandelingen en consulten kom je mogelijk in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar vanuit een aanvullend pakket.

Middels onze praktijk-, zorgverlener- en behandelcode kan een zorgverzekeraar vaststellen of wij opgenomen zijn in hun pakket. Dit kan per jaar verschillen en daarom is het goed om de nieuwe voorwaarden aan het einde van elk kalenderjaar te bekijken en indien nodig je verzekering aan te passen.

Binnen IQ Balance is Rabea Iqbal de gekwalificeerde therapeute voor deze specifieke behandelingen. Uitsluitend door haar uitgevoerde behandelingen en consulten kunnen ingediend worden bij je zorgverzekeraar.

Niet vergoede zorgkosten kunnen eventueel opgevoerd worden in je aangifte inkomstenbelasting. Bewaar daarom alle betalingsbewijzen gedurende het jaar goed, waaronder ook je reiskosten en kilometers.
Meer informatie vindt je hier:
Financiële Advies & Dienstverlening
Beroepsvereniging BATC
Vergoedingen in de toekomst
Zorgwijzer

Blijf op de hoogte


Blijf op de hoogte en meldt je aan voor onze nieuwsbrief, mocht je die nog niet ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief

2 reacties op “EviCare

  • Rabea Iqbal zegt:

   Hoi Miranda,
   We zijn er nog mee bezig en een paar plekken zijn inmiddels online beschikbaar. Per 20 mei aanstaande proberen we alles afgerond te hebben met het nieuwe systeem. Je kunt sinds vandaag beperkt afspraken online boeken. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch of via de mail contacten zodat wij de afspraak voor je in onze agenda kunnen zetten. Hou er aub. wel rekening mee dat alleen de medische behandelingen bij mij mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Wij doen er in ieder geval alles aan om aan de eisen te blijven voldoen.
   Met vriendelijke groeten,
   Rabea Iqbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »