Helaas zitten we nog iets langer aan huis gekluisterd en mogen we voorlopig nog geen fysieke behandelingen geven. Dat betekent dat het behandeltraject van sommige klanten tot stilstand is gekomen. Je kunt je pijnlijke spieren even niet meer onder handen laten nemen met andullatietherapie of de stress loslaten tijdens een massage. Maar dat wil niet zeggen dat je rond hoeft te lopen met klachten. We willen onze klanten graag tegemoetkomen met een stukje wellness aan huis. Zowel voor de nodige ontspanning als ondersteuning bij fysieke klachten kun je dus nog steeds bij ons terecht.

Apparaten kopen of huren

Ook al staan de behandelingen even stil, de praktijk blijft open voor advies en consulten op afstand. Daarnaast kun je bij ons diverse gezondheidsproducten aanschaffen, zodat je je behandelingen gewoon thuis kunt voortzetten. We bieden diverse apparaten die geschikt zijn voor medisch gebruik of wellness. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop, maar je kunt ze ook huren of in bruikleen nemen. Bij duurdere apparaten, zoals de medische matten, hoef je zo geen honderden euro’s uit te geven. Wanneer je een mat huurt, wordt de huurprijs namelijk verrekend met de aankoopprijs.

Ruim assortiment

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan gezondheidsproducten, zoals supplementen en aromatherapie, maar ook massageapparatuur. Denk aan thermomatten, waarvan we een ruime keuze hebben met negen verschillende modellen, variërend van M tot XL. Je kunt hierbij kiezen uit edelstenen als jade, amethist en toermalium. De infraroodwarmte, in combinatie met de geneeskrachtige werking van de edelstenen, stimuleert de doorbloeding en neemt pijnklachten weg.

Massageapparaten

Ook hoef je de behandelingen van de massagespecialist niet te missen met ons draagbaar en ergonomisch massageapparaat LY-606A. Spierverhardingen in de nek en schouders, rugspieren, benen, handpalmen en voetzolen kunnen hiermee behandeld worden. Ook kan het apparaat ondersteunen bij problemen met de doorbloeding of vermoeide en verzuurde benen. Het massageapparaat heeft diverse functies, zoals drukpuntmassage, reflexzonemassage, dieptemassage en infraroodwarmte.

Superhexo

Daarnaast is er de Superhexo massagegordel. De kneedbewegingen van vier innovatieve massagearmen hebben een diepe en krachtige werking op de spieren. De massagetechniek is geïnspireerd op de traditionele Chinese geneeskunde en is vergelijkbaar met een stevige kneedmassage. Dankzij de weldadige warmtefunctie krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost. Je kunt het apparaat gebruiken voor onder andere vermoeide spieren in nek en schouders, maar ook de benen en voeten.

Over IQ Balance

Of je nu op zoek bent naar manieren om te ontspannen of wilt weten welke gezondheidsproducten jou het best kunnen ondersteunen, bij IQ Balance voorzien we je graag van een vrijblijvend advies. We helpen je graag een stukje wellness aan huis te creëren. Ook kunnen we je tips geven over hoe je je weerstand op peil kunt houden. Wij hebben alle middelen in huis om deze lange winter door te komen. Zo ondersteunen we je in deze moeilijke tijd, zonder dat je gezondheid en welzijn hieronder hoeven te lijden. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.