Onze thermomatten zijn de favoriete gezondheidsartikelen van onze klanten. Haal je wellness in huis en profiteer elke dag van de weldadige werking en een betere gezondheid!

Elke steen heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen:

Jade steen

Jade is een unieke edelsteen en deze wordt  in China al meer dan 5000 jaargebruikt als een beschermende en geneeskrachtige steen, met een heilzameenergetische waarde die de levensstroom versterkt (Chi, Ki, Prana) en dehartchakra opent. Jade wordt door velen beschouwd als een beschermsteenvoor nieren, bijnieren, lever, hart, strottenhoofd, thymus en milt. De steen meteen reeks aan mineralen en sporenelementen helpt om de gezondheid teondersteunen. Jade steen is een van de beste ver infrarood warmte verstrekkendeen geleidende mineralen. Wanneer Jade steen door een medium wordt verwarmdzendt deze ver infrarood golven uit (6-14 micron) en komen er negatieve ionen vrij(goed voor algeheel welzijn). De infrarood warmtegolven dringen door huid enweefsel tot wel 12 cm diep het lichaam binnen waar ze ook de ligamenten engewrichten bereiken. Dit op zijn beurt bevordert de genezing van je spieren enweke delen letsels. De infrarood warmte golven geven een hoge kerntemperatuur,waarbij de bloed- en haarvaten zich verwijden en zorgen voor een beterebloedcirculatie. Deze infraroodwarmte helpt op celniveau de organen enlichaamsfuncties te (re)activeren en verbeteren.

Toermalium

De Toermalium steen is speciaal gebakken keramische steen die Toermalijnkristallen, Germanium, vulkanische steen en andere mineraal sporen bevatten.In 1880 werd ontdekt dat Toermalijn met haar bijzondere kristalstructuur deenigste steen is, die onder invloed van de zonnekracht constant een positieveen negatieve lading aan beide uiteinden van haar kristallen afgeeft. Dit wordtpyro elektriciteit (0,06A) genoemd. Deze vorm van elektriciteit is gezond enverhoogd de metabolische activiteit op celniveau. Verder geeft Toermalijn doorde zonnekracht ook infrarood (FIR) en negatieve ionen af die tijdens het opwarmenvan de steen nog verder intensiveren. Het liggen op deze verwarmdeToermalium stenen heeft een gunstige werking op het ademhalingsstelsel,verbetert de circulatieprocessen en vitaliseert de cellen. Het helpt om het lichaamgezond te houden en bevordert de afvoer van carbon dioxide, zware metalenen andere cel-afvalstoffen uit het bloed. De ver-infrarood stralen van deze stenenzijn niet alleen gunstig voor huid en spierweefsel maar voor alle celweefsels vanhet lichaam en hebben daarbij ook nog een antibacteriële werking. Zelfs bijchronische problemen en ziekte kan men verbetering van de klachten ervaren.

Amethist Kristallen

Amethist wordt net als Jade sinds mens en heugenis genoemd om zijn kalmerendeen helende werking op het etherisch lichaam. Het ‘Amethist Effect’ met betrekkingtot infrarood waamte therapie treed op wanneer het wordt gebroken door deAmethist kristallen. Wetenschappers experimenteerden met het project van verinfrarood licht door een verscheidenheid aan materialen, waardoor diverse soortenedelstenen, glas en kunststof. Amethist bleek net als Jade, Toermalijn en Germaniumeen steen die het spectrum van infrarood warmte duidelijk veranderde. Een heilzamegolflengte tussen de 9-14 micrometer werd gemeten. Ook kwamen er bij het opwarmenvan de Amethist kristallen net als bij Jade, Toermalijn en Germanium veel negatieve ionenvrij. Opmerkelijk genoeg namen de wetenschappers nog iets waar wat ze bij anderekristallen, stenen en materialen niet zagen. Het golf-bewegingspatroon leek op demenselijke stem. Koreaanse onderzoekers stelden vast dat het gebruik van Amethistbij infraroodwarmte therapie het meest geschikte medium was en zorgt voor de besteopname van de warmte door het menselijk organisme.

Laat je vrijblijvend door ons adviseren.

Naar de Thermomatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.