Iedereen heeft weleens last van een stijve nek. Maar voor Nina (49) was dit een dagelijkse realiteit. Haar chronische nekklachten maakten het moeilijk om te sporten en haar werk te blijven doen. Ze liet zich onder handen nemen door een massagetherapeut, maar dit gaf alleen tijdelijke verlichting van haar klachten. Op aanraden van IQ Balance besloot ze daarom te investeren in de Superhexo massagegordel. Nu kan ze altijd en overal een ontspanningsmoment voor haar spieren inlasten.

Beheerst door nekpijn

Nina’s nekklachten begonnen ongeveer een jaar geleden. ‘Chronische nekpijn beheerste mijn dagelijks leven. Ik kon geen beweging maken, zonder dat ik verging van de pijn. Ik beklaagde me hier dikwijls over en mijn humeur werd er ook niet bepaald beter op. Het liefst liet ik me elke dag masseren, maar dit zou natuurlijk flink in de kosten lopen. Daarom raadde IQ Balance me aan om de Superhexo massagegordel aan te schaffen.’

Innovatieve techniek

De Superhexo is anders dan andere massage-apparaten. Het werkt niet op basis van massageballen, maar bestaat uit vier ergonomische massage-armen. De massagetechniek is geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en is te vergelijken met een Shiatsu-massage. Het werkt dieper door in de spieren, doordat de kneedbewegingen van de armen een groter bereik hebben. Dankzij het elastische materiaal voelt het zacht en natuurlijk aan.

Multifunctioneel

Als bijkomend voordeel maakt de ergonomische vorm het geschikt voor gebruik over het hele lichaam. Plaats het bijvoorbeeld op de achterkant van je hoofd wanneer je last hebt van migraine of hoofdpijn, of gebruik het voor je benen of voeten bij vermoeidheid. Daarnaast krijgt de bloedcirculatie en stofwisseling een boost met de warmtefunctie. Problemen met de spijsvertering of bloedsomloop kunnen zo tevens verholpen worden.

Verkeerde houding

Toch was Nina eerst sceptisch. ‘Ik heb weleens eerder massageapparaten geprobeerd, die weinig uithaalden. Maar omdat de Superhexo gebruikmaakt van een innovatieve technologie, was ik toch nieuwsgierig. Ik besloot het daarom een kans te geven. De eerste keer dat ik de massagegordel probeerde, had ik een lange werkdag achter de rug. Aangezien ik een kantoorbaan heb, zit ik veel in dezelfde houding, wat mijn stijve spieren verergert.’

Gebruiksvriendelijk

‘Zodra ik de massagearmen op mijn nek voelde, was ik gelijk om. Het gevoel doet zeker niet onder voor een professionele massage. Wat me als eerste opviel, was hoe makkelijk het apparaat te bedienen is. Ik ben absoluut geen held als het om technologie gaat, maar het is gelukkig erg gebruiksvriendelijk gemaakt met handige icoontjes en teksten. Het enige wat ik hoefde te doen, was de temperatuur en intensiteit instellen. Met een paar drukken op de knop kon ik de massagefuncties precies aanpassen naar mijn persoonlijke wensen en daarna achterover leunen.’

Dagelijks gebruik

‘Sindsdien gebruik ik de Superhexo massagegordel bijna dagelijks. Om tot rust te komen na het werk, nadat ik heb gesport of een inspannende wandeling heb gemaakt. De massagegordel neem ik zelfs weleens mee naar mijn werk of in de auto. Dankzij de meegeleverde adapter kan ik er op elk moment van genieten. Het is een heerlijk gevoel dat ik nu overal kan ontspannen, hier kijk ik dan ook elke dag naar uit. De Superhexo massagegordel maakt echt het verschil!’

Meer weten?

Heb jij last van gespannen of overbelaste spieren en ben je benieuwd of de Superhexo massagegordel iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op om te ontdekken welke producten en behandelingen bij jou passen. Zo kun je bij ons terecht voor een massage, gezondheidsconsult of behandeling op maat. Wat je klacht ook is, wij helpen je graag de balans terug te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.