Tijdens een pandemie zijn we ons opeens hyperbewust van onze eigen gezondheid. Elk kuchje is verdacht en we houden het minste of geringste teken van een verkoudheid nauwlettend in de gaten. Een kriebel in je keel kan al reden zijn voor paniek. Om de angst op afstand te houden, willen we natuurlijk zo gezond mogelijk blijven. Het kan dan fijn zijn om hierbij wat geruststelling en begeleiding te hebben. Bij IQ Balance staan we daarom klaar om al je gezondheidsvragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch, maar we kunnen hiervoor ook een consult organiseren.

Gezondheidsadvies

Of je nu wilt weten hoe je je klachten thuis kunt behandelen of begeleiding wilt bij het verbeteren van je weerstand, wij staan altijd paraat met een uitgebreid advies. Dat kan een voedingsadvies zijn, een bepaald gezondheidsproduct, of tips om klachten te verminderen met enkele aanpassingen aan je leefstijl. Maar ook is het mogelijk om een (online) coachingstraject te volgen, wanneer je even niet zo goed in je vel zit en de balans kwijt bent. Daarnaast kunnen we je met raad en daad bijstaan op het gebied van financiële problemen.

Anamnese op afstand

We kunnen niet alleen in de praktijk maar ook op afstand adviezen geven. Het is daarnaast mogelijk om een ayurvedisch consult te krijgen. Aan de hand van een ayurvedische analyse kijken wij wat het best bij jou past. Zo kijken we naar je eet- en drinkgewoontes, lichaamsbeweging en je dosha (ayurvedische type), maar ook je persoonlijke waarden en voorkeuren: waar krijg je bijvoorbeeld energie van?

Onbalans in het lichaam

Heb je last van vage klachten, stemmingswisselingen of een gebrek aan energie? Wij helpen je graag om weer een goede balans te vinden in je leefstijl en voeding. Eerst stellen we je dan een aantal vragen over je gezondheid, je klachten, je leefstijl en voorgeschiedenis, om te kijken waar de onbalans in je lichaam vandaan komt. Het kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan onvoldoende bewegen, onvoldoende water drinken, een tekort of een teveel aan bepaalde voedingsstoffen, verontreinigde lucht, stress, relatieproblemen, financiële problemen of problemen op je werk.

Behandelplan

Wanneer we een beeld hebben gevormd van het probleem, nemen we dit mee als startpunt voor ons advies. Je krijgt dan een gericht advies, afgestemd op je persoonlijke situatie. Eventueel stellen we samen met jou een behandelplan op en gaan we een traject aan waarin je geheel door ons wordt begeleid. Aan de hand van natuurlijke voeding, beweging, aanvullende supplementen met ayurvedische aspecten, aromatherapie, kruiden en massage helpen we je om klachten te verminderen, een gezonder lichaam en een betere balans te ontwikkelen.

Meer weten?

Zit je met een gezondheidsvraag? Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons een bericht sturen met je vraag via het contactformulier. Dan kijken wij of we iets voor je kunnen doen en sturen je een uitgebreide reactie terug of we maken een afspraak voor een (online) consult.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.