Over ons

Binnen het IQ Balance-concept werken professionals vanuit verschillende locaties nauw met elkaar samen. Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialisme. De kracht van IQ Balance zit in het delen van kennis en het onderhouden van persoonlijke contacten. Samen met u zorgen wij uiteindelijk voor de juiste aanpak.

 

Rabea Iqbal

Oprichter, Franchisegever

Typisch Rabea

Mensen typeren mij als een echt mensenmens. Ik hou ervan om vrienden te ontmoeten, samen te dineren, dansen, zingen en motorrijden. Het buitenleven betekent voor mij pure ontspanning. Met enige regelmaat ben ik te vinden in de prachtige natuur op de Veluwe

“In mijn dagelijkse leven, maar ook in mijn werk, maak ik zoveel mogelijk gebruik van de Ayurvedische principes. Deze probeer ik te vertalen naar de Europese levensstijl, waarden en normen. Ayurveda is voor mij een continue staat van ontwikkeling. Het is meer dan alleen een denkwijze, it’s my way of life.”

Siem van der Kolk

Financieel adviseur

Typisch Siem

Mensen en cliënten ervaren Siem als een mensenmens die rust en vertrouwen uit straalt. Je voelt je snel op je gemak bij hem en er is echt contact. Als tegenpool voor de mentale inspanningen is hij een echte sportman, die houdt van duursport. Palingroken is al jaren lang een grote hobby en dit deelt hij het liefste met anderen. Om te genieten moet je delen, dat is typisch Siem.

“Weten hoe je ervoor staat geeft duidelijkheid. Duidelijkheid geeft rust en stelt je in staat om stappen te nemen. Dan komt er verandering.”

Petra van Empelen –
Janssen

Therapeut

Typisch Petra

Wat heel typerend is aan Petra en waarvoor collega’s en cliënten haar enorm waarderen is haar humor. Je kunt enorm met Petra lachen, maar ook serieuze dingen kun je met haar delen.

“De holistische benadering en de massage stimuleert het zelfgenezend proces van het lichaam.”

Liesbeth van den Ham

Therapeut Traditionele Chinese Geneeswijze
Liesbeth van den Ham

Typisch Liesbeth

Enthousiast, gedreven, houdt van zelfontwikkeling, open minded, recht door zee, houdt van humor.

“Tijdens mijn stages werd ik telkens weer geraakt door de dankbaarheid van patiënten die vaak na jarenlang dokteren hun kwaliteit van leven zagen verbeteren dankzij de  traditionele Chinese Geneeswijze. Zij hebben mij bewogen om zo goed mogelijk mijn studie te doen afronden.”

Suzanne Kops

Yoga docente

Typisch Suzanne

Liefdevol, bedachtzaam, een luisterend oor, houdt van de natuur

“Lesgeven met plezier en met veel aandacht voor de deelnemers, is wat ik het liefste doe.”

Maaike Teygeler

Masseur, Schoonheidsspecialiste & Pedicure

Typisch Maaike

Empathisch, gepassioneerd, doortastend, ruimdenkend, brede belangstelling, betrouwbaar, enthousiast, perfectionistisch.

“Lichaam en geest zijn mijn inziens onlosmakelijk met elkaar verbonden en ik kijk daarom naar de mens als geheel. Ik ben blij dat ik een stukje mag bijdragen aan een betere balans in je leven. Ik ontmoet je graag! ”

Soraida van Moorsel

Therapeut

Typisch Soraida

Ik behandel zowel volwassenen als kinderen. Ik sta open voor elk persoon en put uit mijn levenservaring om mensen te ondersteunen.

“Het mooie van het leven is dat je nooit bent uitgeleerd.”

The Story behind IQ Balance

How did it al start…
IQ Balnace story

Rabea Iqbal:

“My own personal experience was the seed for building my own company….” read more

Every company has it’s story. What is the drive of the person who has built something new and what is their vision for the future?