Al een jaar lang zitten we aan huis gekluisterd. We snakken allemaal naar een moment van ontspanning en ontsnapping; de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan. Gelukkig valt er binnen de grenzen nog genoeg te ontdekken. Daarom kun je je heil zoeken bij ons gloednieuwe kuurcentrum op een prachtige locatie in Putten. Hier kun je aan je gezondheid werken en vakantie vieren in één.

Gezondheid in balans

In het dagelijkse moderne leven verliezen we het optimaliseren van onze gezondheid en de kwaliteit van ons leven steeds meer uit het oog. We hebben een catastrofaal dieet, ontspannen én bewegen te weinig en schenken te weinig aandacht aan ons lichaam. Ons hele ecosysteem is zo uit evenwicht geraakt. Om weer in balans te krijgen wat uit balans is gegaan, is een bezoek aan ons kuurcentrum ideaal.

Sterk immuunsysteem

Alles wat we nodig hebben om een sterk immuunsysteem te hebben, wordt ons momenteel moeilijk gemaakt. De maatregelen die als doel hebben om het virus in te dammen hebben eigenlijk een averechts effect op onze weerstand. Daarom is het van belang om weer de oorzaak aan te pakken en preventief te werk te gaan, door je immuunsysteem optimaal te ondersteunen. Het sleutelwoord hierbij is evenwicht, van voeding tot aan ontspanning.

Aandacht voor je lichaam

Qua voeding zijn vitamine C, A, D, zink, magnesium en ijzer essentieel voor het functioneren van het immuunsysteem. Even zo belangrijk is om je lichaam de nodige aandacht te geven. Wandelen, yoga, ontspannen, een goede nachtrust en huidcontact zijn cruciale onderdelen hiervan. Maar ook het psychologische aspect is belangrijk. Onderzoeken tonen aan dat er na perioden van stress en depressie meer ontstekingen in het lichaam voorkomen, met een grotere kans op ziekten.

Detox en weerstand

Om weer terug te keren naar een leefstijl die in balans is, kun je terecht bij ons kuurcentrum in Putten. Binnenkort gaan wij van start met twee kuren. Elke kuur is gekoppeld aan een thema: een detoxkuur in het voorjaar en een kuur gericht op het versterken van weerstand in het najaar. Daarnaast zijn er mogelijkheden om echt tot ontspanning te komen.

Individueel programma

Het kuurprogramma is altijd afgestemd op jouw individuele behoeften, om er het maximale uit te halen. Op de eerste dag krijg je een consult en doen we een health check. Vervolgens gaan we een week lang werken aan het in balans brengen van jouw leefstijl. Een kuur bestaat uit personal training, massage, sauna, yoga, mindfulness en coaching. Ook krijg je een persoonlijk weekmenu met driedaagse maaltijden, op basis van jouw persoonlijke type, die we met een Dosha-test bepalen. Aan het eind wordt weer een meting gedaan om te kijken wat het resultaat is.

Gezondheidsvakantie

Ben jij toe aan een stukje ontspanning en wil je tegelijkertijd aan je gezondheid werken? Het kuurcentrum van IQ Balance is verscholen in een prachtig stukje natuur, grenzend aan het oudste bos van Nederland. De kuur duurt een midweek en je hebt de keuze uit drie overnachtingsmogelijkheden: van een recreatiepark, luxe bungalow tot aan een 4-sterrenhotel. Tussen de behandelingen door kun je heerlijk in de natuur wandelen, voor het ultieme vakantiegevoel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
De waardering van www.iqbalance.net bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.