Bedrijfsmassages & Gezondheid op de werkvloer

Waarom zou je wellness beperken tot je privéleven? De meeste tijd van ons leven brengen wij door op ons werk. Hoe belangrijk is het dan om vooral daar goed voor je welzijn te zorgen en dat van je medewerkers of collega’s? Het is inmiddels bewezen dat je beter presteert als je fit en gezond bent en als je het goed naar je zin hebt. Creativiteit en efficientie stromen nou eenmaal beter als je je goed voelt. Daar profiteert iedereen van.

Via IQ Balance kun je bedrijfsmassages boeken, coachings en/of trainingen op het gebied van gezondheid en zelfontwikkeling laten verzorgen of een werkplekonderzoek laten uitvoeren. Ook een vitaliteitsplan of een health check zijn mogelijk in samenwerking met onze partner DiVitaal. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijk of voor je bedrijf.

Bedrijfsmassage

Meer vitaliteit binnen bedrijven

Lees meer over vitaliteit binnen bedrijven in ons interview met Nico Rienks, olympisch kampioen roeien en arbo specialist. Al jaren hebben we een samenwerking met hem om vitaliteit binnen bedrijven te optimaliseren. Het hele interview is te vinden op pagina 22 in ons IQ Magazine.

Interview lezen